Hellena – Srce Pegaza

Događaj “Dječije druženje” organizovan je u saradnji između brenda Hellena i udruženja građana Srce Pegaza. Cilj ovog događaja bio je da se djeci iz područja oko udruženja Srce Pegaza pruži nezaboravno iskustvo druženja i zabave, dok su ujedno dobili na poklon kvalitetne proizvode za bebe i djecu.

Događaj je održan na otvorenom prostoru koje je bilo pretvoreno u veselu igraonicu za djecu. Atmosferu su krasili šareni baloni, lopte, dekoracije sa motivima iz bajki i crtanih filmova, a muzika je davala dodatni značaj ovom događaju.

Tokom događaja, predani su poklon paketi sa Hellena baby proizvodima, koji su posebno osmišljeni da pruže najbolju njegu kože beba i djece. U paketu su se nalazili proizvodi za pranje i njegu kože. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta, napravljeni od pažljivo biranih sastojaka koji su sigurni i blagi za osjetljivu dječiju kožu.

Ovaj događaj je bio ne samo prilika za djecu da se dobro zabave, već i za Hellena Baby Care i udruženje Srce Pegaza da pokažu svoju humanitarnu stranu i doprinesu našoj zajednici.