Baby Care – Sapun

Nama je porodica na
PRVOM mjestu

Baby Care
sapun
Hellena Baby Care Sapun

     Hellena Baby Care sapun je pažljivo osmišljen tako da pruža optimalnu njegu za osetljivu kožu vaše bebe, a istovremeno pruža i izvrsnu čistoću.
     Ovaj sapun je prilagođen izuzetno osetljivoj koži beba i novorođenčadi, tako da se može koristiti svakodnevno bez brige o iritacijama.

     Dostupno pakovanje 90g.

     Jedna od ključnih prednosti beba čvrstog sapuna je bogata pjena koju stvara. Ova pjena je nježna i mekana, što omogućava temeljito čišćenje kože i kose vaše bebe. Kao rezultat, vaša beba će ostati svježa i čista, s predivno mekom kožom.

Dermatološki testiraono

     Osim što čisti kožu i kosu, beba čvrsti sapun takođe pruža hidrataciju i sprečava isušivanje kože. Sapun sadrži ekstrakt badema, koji je poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

     Ovaj sastojak pomaže u održavanju prirodne hidratacije kože i sprečava isušivanje kože, što je često problem kod novorođenčadi i male dece.

     Proteini mlijeka, koji se takođe nalaze u sastavu sapuna, dodatno jačaju kožu i sprečavaju isušivanje.

Ova formula je hipoalergenska i dermatološki testirana u njemačkoj laboratoriji Derma Consult GmbH, što znači da je sigurna za upotrebu čak i kod beba sa najosjetljivijom kožom.

Drugi artikli