Kontakt i lokacija

Ako imate bilo kakvih pitanja ili upita, slobodno nas kontaktirajte.

Hellena Medo

Javite nam se

+387 51 582 440

Sve maramice su DERMATOLOŠKI TESTIRANE u Njemačkoj u gradu Bonn-u na institutu za dermatološka testiranja – Derma Consult GmbH.

Sve komponente u sastavu maramica su hipoalergenski tako da ne iritiraju osjetljivu bebinu kožu.

Održavaju prirodnu pH vrednost kože.

Bez alkohola, parabena, silikona, parfema i bojila i SLES-a.

Soft Care vlažni toaletni papir je napravljen od 100% celuleze tako da je 100% razgradiv u prirodi. U roku 4min se razgradi.

Baby Care Cotton vlažne maramice su napravljene od 100% prirodnog pamuka tako da su u potpunosti biorazgradive.

Posebna formulacija za novorođenčad. Najčistije maramice za bebe koje sadrže 99% prečišćene vode, koja je 5x filtrirana. Prečišćavanjem je izmenjen površinski napon vode čime se stvara osjećaj mekoće i efikasnijeg čišćenja. Ne sadrže parfem i alkohol. Pružaju nježan i prirodan osjećaj prilikom čišćenja kože bebe, čineći je mekanom i svježom.

Baby Care Cotton su napravljene od 100% pamučne tkanine. Dokaz tome jeste da se na maramicama mogu pojaviti tragovi obojenih (smeđih) vlakana koje su prirodno svojstvo pamuka. Maramice su natopljene sa 99% prečišćenom vodom koja je 5x filtrirana, ne sadrže nikakva dodatna svojstva, bez alkohola, slesa, silikona, parfema i bojila su. Maramice su hipoalergenske i 100% biorazgradive. Ova formulacija je posebno razvijena za novorođenčad, tako da nježno čiste i ne iritiraju osjetljivu bebinu kožu.