Baby Care – Šampon

Nama je porodica na
PRVOM mjestu

Baby Care
šampon
Hellena Baby Care Šampon

     Hellena Baby Care šampon je posebno formulisana ekstra blaga formula koja je namijenjena njezi osjetljive bebine kože i kose.

     Extra blaga formula ovog šampona ne samo da održava kosu vaše bebe čistom i mekom, već i pruža hidrataciju koja je neophodna za zdrav izgled kose i tjemena.

     Dostupne mililitraže su 400ml i 200ml.

     Sadrži biolipide koji su ključni za održavanje prirodne barijere kože, što pomaže u sprečavanju iritacija i oštećenja kože.

     Osim biolipida, bebi šampon sadrži i ulje i ekstrakt badema koji su poznati po svojim hidratantnim svojstvima. Ekstrakt pamuka pomaže u omekšavanju kose, dok proteini mlijeka pružaju neophodne hranjive tvari kosi i tjemenu.

Dermatološki testiraono

     Pantenol, koji se takođe nalazi u sastavu bebi šampona, ima umirujuće i hidratantne efekte na kožu. Ovo je posebno važno za bebe koje imaju suho tjemeno područje, što može biti vrlo neugodno i uzrokovati iritaciju.

     Hellena Baby Care šampon je formulisan tako da bude bez suza, što znači da je siguran za upotrebu oko očiju i neće izazvati iritaciju.

     Ova formula je hipoalergenska i dermatološki testirana u njemačkoj laboratoriji Derma Consult GmbH, što znači da je sigurna za upotrebu čak i kod beba sa najosjetljivijom kožom.

     Sigurnosni čep na našim kupkama ih čini funkcionalnim i lakim za korištenje te smanjuje rizik od prosipanja.

Hellena Baby Care

Drugi artikli