Dječiji sajam Banja Luka

Sa zadovoljstvom Vam saopštavamo da su Hellena Baby Care vlažne maramice učestvovale na 3. Dječijem sajmu „Banja Luka 2022.“ koji se održao 28. i 29. maja 2022. godine u dvorani Borik u Banjoj Luci. Sajam je posetilo veliki broj roditelja i dece, a naš promo kutak bio je osmišljen kao dečija soba sa pravim drvenim krevetom na kojem je bila izložena naša roba.
Pored toga, organizovali smo radionicu pod nazivom „Crtež oboji, nagradu osvoji“, koja je privukla veliku pažnju dece. Tokom trajanja sajma, mnogi mališani su posetili naš kutak, a ukupno smo dobili 175 dečijih crteža koji su učestvovali u nagradnom konkursu. Nagrade su se sastojale od bogatih Hellena Baby Care poklon paketa, a prvobitno smo planirali da nagradimo samo 10 najboljih radova. Međutim, zbog ogromnog broja prijava, odlučili smo da nagradimo 20 najboljih radova.
Za dobru zabavu I atmosferu bili su zaduženi naš klovan Zvonko Fazonko i naša umjetnica Nina Face Painting! Svaki posetilac je dobio poklončić. Prema procenama organizatora, sajam je posetilo 24.000 ljudi.
Želimo da se zahvalimo svima koji su posetili naš kutak i učestvovali u nagradnom konkursu. Drago nam je što smo bili dio ovog sjajnog događaja i nadamo se da ćemo i sledeće godine imati priliku da se družimo sa vama na Dječijem sajmu u Banjoj Luci.